header-image

Nadat Jos aan het begin van zijn carrière als goudsmid in opdracht een assieraad ontwierp, besloot hij hier meer mee te doen. Een sieraad van Memorie Sieraden neemt je mee terug naar een mooie herinnering die je met een dierbare hebt gehad. De herinnering is gevat in een sieraad, waardoor het iets tastbaars is geworden dat u dagelijks kunt dragen.

Memorie Sieraden heeft een uitgebreide collectie assieraden, met ringen, hangers, armbanden, colliers en oorbellen. Deze kunnen allemaal gepersonaliseerd worden. Daarnaast hebben ze een aantal specials zoals een bedel voor aan uw Pandora armband. Heeft u een speciaal ontwerp in gedachten? Jos neemt graag de tijd om met u mee te denken over het ontwerp en de uitvoering daarvan. Zo weet u zeker dat u naar huis gaat met precies dat sieraad dat u zocht.


Eventueel kunt u ook aanwezig zijn bij het plaatsen van de as in het sieraad. Een bijzonder moment, wat uw sieraad een nog grotere emotionele waarde geeft.

Adres

Lange Tiendeweg 17
2801 KD Gouda
Nederland

Telefoon

0182 786 338

E-mail

Website(s)

Social media

Branche(s)

logo-Fairtrade Logo Gold

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief