Er is u gevraagd om goede doelen aan te melden voor deze actie en daar heeft u massaal op gereageerd. Er zijn ruim 50 verschillende doelen ingediend. Helaas kan er slechts één goed doel ondersteund worden. Om dit goede doel te selecteren wordt uw hulp gevraagd. Via de website van Rebel’s Begrafenisonderneming kunt u stemmen op uw favoriete goede doel. Om u een handje op weg te helpen hebben is er vast een voorselectie gemaakt van 5 goede doelen.

De geselecteerde doelen zijn:

Chemotuin TerGooi Ziekenhuizen
De hospices Kajan, Almere en Huizen
Stichting De Regenboogboom
Stichting Opdracht in Afrika
Stichting Opkikker

Op www.rebel-uitvaart.nl/goeddoel kunt u stemmen vanaf 2 maart t/m 1 april 2015. U vindt hier ook meer informatie over de doelen die geselecteerd zijn. Naast online stemmen kunt u ook een stemformulier invullen in het Uitvaartcentrum aan de Ceintuurbaan 45 in Huizen of in de Uitvaartwinkel aan de Spoordreef 41 te Almere.

Mocht u vragen hebben over de goede doelen of de actie, dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een brief te sturen naar Rebel’s Begrafenisonderneming, Ceintuurbaan 45, 1271 BG Huizen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 035-5253067 / 036-5402113.

De stemronde loopt tot 1 april 2015. Het uiteindelijke gekozen goede doel wordt bekend gemaakt op de open dag van Rebel’s Begrafenisonderneming op 11 april 2015.