header-image

Wanneer men een dierbare heeft verloren zijn het de herinneringen die blijven. Een aandenken in de vorm van een bijzondere urn kan helpen deze herinneringen te koesteren. In de ontwerpen van mijn kinderurntjes heb ik gekozen voor vormen met een zachte uitstraling. De urntjes nodigen uit om aan te raken, het glazuur voelt aan als satijn. Mijn voorkeur gaat uit naar heldere vormen met een symbolisch karakter, zoals een ster, een zacht kussentje, een hand, een wolk of een ballon.

Voor volwassenen maak ik vormen die niet te veel opvallen als urn. Zij voegen zich op een bescheiden manier in een huiselijke omgeving. In de huiskamer staat een herdenkingsobject; in de tuin ligt een grote kiezel of een druppel waar de wolkenlucht in wordt weerspiegeld. Als u speciale wensen heeft maak ik een ontwerp waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen en ideeën. Ik maak daarvoor persoonlijke schetsontwerpen, die vervolgens besproken worden om te komen tot een definitieve keuze.

Adres

Hastelweg 6
5616 HL Eindhoven
Nederland

Telefoon

040 255 01 64

E-mail

Website(s)

Social media

Branche(s)

logo-Netwerk Uitvaartvernieuwers

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief