Agenda

Gratis webinair: Hoe regel je je digitale erfenis
Donderdag 28 Mei 2020, 20:00 - 21:00

Donderdag 28 mei om 20.00 uur geeft Sander van der Meer, expert digitale nazorg, een gratis webinar: Hoe regel je je digitale erfenis? Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met het platform Jouw Laatste Levensfase, provincie Groningen.

E-mail, Facebook, Instagram, online bankieren: bijna iedereen is op de een of andere manier online. Maar wat nu als jij -of een dierbare- komt te overlijden? Hoe krijgen nabestaanden toegang tot mobiel, sociale media en andere zaken om bijvoorbeeld foto’s te bewaren of accounts op te zeggen? Hoe zit het met de privacy van een overledene? En wat kan of moet je nu al regelen voor als je er straks niet meer bent?

Over het webinar
Op donderdag 28 mei van 20.00 tot 21.00 uur (met wellicht enige uitloop voor vragen) gaat Sander van der Meer hier op in. Hij schetst mogelijkheden en valkuilen, geeft voorbeelden en tips, met respect én de nodige humor.
Aanmelden graag en na aanmelding ontvang je een link naar het webinar.


sander van der meerOver Sander van der Meer

Sander van der Meer is afkomstig uit de forensische opsporing. Hij is gastdocent voor gecertificeerde uitvaartopleidingen en is geregeld te horen en te zien op radio en TV. Met diensten als ‘digitale nazorg’ ondersteunt hij nabestaanden bij toegang tot de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data op apparatuur of in de cloud van de overledene. Ook adviseert hij de Tweede Kamer over deze mogelijke wet- en regelgeving. Sander is mede-oprichter van digitalfuneralprofessionals.com.

Locatie Internet

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief