Agenda

Tilburg. 'Wat gebeurt er als je sterft'
Woensdag 12 Februari 2020, 20:00 - 22:00

Lezing 'Wat gebeurt er als je sterft'

Wat gebeurt er wanneer iemand overlijdt? Zou sterven te vergelijken zijn met een zonsondergang? De zon komt namelijk wanneer deze ondergaat, op exact hetzelfde moment ergens anders weer op. Zou dat met ons mensen ook zo zijn? Dat sterven slechts een overgang is van een leven hier naar een leven elders?

Myrthe Bruinzeel is ervan overtuigd dat het zo is en vertelt tijdens deze lezing vanuit haar 12 jarige praktijkervaring als medium én uit eigen ervaring, wat haar visie is op het stervensproces. Wat gebeurt er precies op het moment dat we ons lichaam verlaten? Waar komen we terecht ? En heeft de manier van overlijden invloed op hoe we in de andere wereld ontvangen worden? Deze en meer vragen worden door Myrthe beantwoord, net zoals eventuele vragen die u zelf heeft.

In het tweede deel van deze avond kijken we naar hoe onze dierbaren na hun overlijden nog proberen contact met ons te leggen. Volgens Myrthe blijven zij namelijk betrokken bij ons leven en willen zij ook niets liever dan ons laten weten dat ze er nog zijn, en nog belangrijker dat het goed met hen gaat. U zult ervaren dat u geen medium hoeft te zijn om de signalen van uw dierbare te herkennen.

Wij organiseren deze lezing in samenwerking met Monuta Tom van Dijk.

Deelname en koffie/thee zijn gratis.

Wel verzoeken wij u om u vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met 013 – 8226527.

Locatie : Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7, Tilburg

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl