Agenda

Haarlem. Lezing Manu Keirse
Maandag 14 April 2014, 19:00

 

Manu Keirse

Op maandag 14 april heeft Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding Manu Keirse uitgenodigd om een lezing te geven over Verlies en Rouw.

Wat gebeurt er met iemand wanneer hij of zij en diens directe omgeving worden geconfronteerd met een naderend verlies. Welke emoties brengt dit met zich mee. Wat betekent dit voor kinderen.

Hoe gaan families om met verdriet, bijvoorbeeld vlak voor en vlak na een overlijden. Verlies roept namelijk allerlei gevoelens op, onder andere verdriet.

Maar wat is verdriet eigenlijk? Hoe kan je iemand helpen met verdriet? Gaat verdriet ooit over?

Dit zijn maar enkele vragen waarover Manu Keirse spreekt. Manu Keirse is een veelgevraagd spreker over verlies en rouw. Op het gebied van rouwverwerking en palliatieve zorg is hij een autoriteit.

Hij is tevens klinisch psycholoog (Katholieke Universiteit Leuven), doctor in de geneeskunde (Rijks Universiteit Leiden) en hoogleraar aan de faculteit Geneeskunde van de K.U. Leuven.

Zijn lezingen trekken volle zalen in Nederland en België. Zijn boeken over omgaan met verlies zijn bestsellers. Deze kunt u na de lezing kopen en laten signeren.

U bent van harte welkom bij deze lezing op Maandag 14 april in de Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1 te Haarlem. Aanvang 19.30 uur. Inloop met koffie is vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis.

Brokking Bokslag uitvaart

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1 te Haarlem