Agenda

Eext. Heeft u alles geregeld?
Zaterdag 21 Februari 2015, 14:00 - 16:30

Heeft u alles geregeld?

Op zaterdag 21 februari 2015 verzorgen we samen met Rinette de Jong, partner van Cretio in Noord Nederland, een lezing in het ontvangsthuis van Natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext. Over alles wat u nu al kunt regelen om uw levenseinde met minder zorgen tegemoet te zien. Op levendige wijze neemt Rinette u mee in de wereld van testament, levenstestament, levensdossier en wilsverklaringen. Ook de belangrijkste aandachtspunten en valkuilen bij de afwikkeling van een nalatenschap, en het executeurschap, passeren de revue.

We starten om 14:00 uur met de lezing (inloop vanaf 13.45 uur). Vanaf circa 15.00 uur is er, voor belangstellenden, een rondleiding over het terrein van de Natuurbegraafplaats. Ook dat is zeer de moeite waard! Neem daarvoor eventueel regenkleding en geschikt schoeisel mee. En bent u minder mobiel? Laat het van tevoren even weten, dan wordt daar rekening mee gehouden. De middag eindigt rond 16.30 uur.

Aanmelden

U kunt zich voor deze informatiemiddag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Natuurbegraafplaats Hillig Meer Provincialeweg 2 9463 TK Eext