Persbericht
dbvu

Dinsdag 6 juli jl is de branchevereniging voor uitvaartondernemingen (DBVU) officieel opgericht bij de notaris en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarmee is de nieuwe branchevereniging een feit. Bekijk de vlog (klik hier) die bestuursleden Pieter Dekker en Patty Duijn maakten.

 Lid worden
Alle geïnteresseerde uitvaartondernemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de website www.dbvu.nl. Het lidmaatschap bedraagt slechts € 125 voor de periode van 1 juli tot en met 31 december 2021. Pieter Dekker licht toe: “We willen een branchevereniging zijn voor alle uitvaartondernemers, zowel klein als groot. Daarom heb we gekozen voor een laag lidmaatschapstarief van € 250 per jaar. Dat is ook voor kleine ondernemers betaalbaar. Het is een bedrag dat ook voor iedereen gelijk is, kleine(re) en grote ondernemers. Zo hopen we de hele branche te kunnen vertegenwoordigen en verenigen. Omdat inmiddels de helft van het jaar voorbij is, bedraagt de contributie vanaf 1 juli tot en met 31 december 2021 nog maar € 125, ongeacht het aantal uitvaarten of de grootte van de onderneming."

Algemene ledenvergadering op 1 oktober a.s.
Inmiddels is er al een eerste ledenvergadering gepland op 1 oktober a.s. De locatie en het exacte programma volgen nog. De vergadering zal ook toegankelijk zijn voor alle uitvaartondernemers, dus (aspirant) leden maar ook ondernemers die eerst eens kennis willen maken. Wees welkom! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl