Persbericht

De aandeelhouder van Crematoria Twente B.V. heeft d.d. 20 juni 2019, op basis van een bindende voordracht van de Raad van Commissarissen, mevrouw drs. H.B.M. (Harriët) Tomassen benoemd als nieuwe directeur/bestuurder van Crematoria Twente B.V. Zij zal deze functie per 1 september a.s. gaan vervullen en volgt daarmee Peter Molema op, die per eind oktober 2019 de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Harriët Tomassen is op dit moment Manager Klant & Beleid bij Twente Milieu. Zij heeft ruime ervaring als leidinggevende binnen complexe en veranderende organisaties en is bekend met publiek-private vormen van dienstverlening/samenwerking. De Raad van Commissarissen heeft veel vertrouwen in de samenwerking met Harriët Tomassen. “De goede vrouw op de juiste plek! De organisatie past bij haar en zij past bij de organisatie en het Twentse netwerk.”

Crematoria Twente B.V.
Met twee nieuwe locaties in Borne en Oldenzaal, een gerenoveerde locatie in Almelo en binnenkort een volledig gerenoveerd crematorium in Enschede exploiteert Crematoria Twente 4 eigentijdse locaties in Twente. Bij Crematoria Twente kunnen alle burgers ongeacht hun sociale, culturele en/of religieuze achtergrond tegen een redelijke prijs terecht. De wens van de nabestaande(n) staat centraal, zij krijgen de mogelijkheid om respectvol en volledig naar eigen wens afscheid van hun dierbare te nemen. Gastbeleving en professionele gastvrijheid zijn daarbij belangrijke kernwaarden.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief