Yarden Pastor Rob Lijesen
Pastor Rob Lijesen spreekt in de aula aan de Maeterlinckweg 101 in Rotterdam een woord van troost. Daarbij noemt hij de namen van dierbaren die niet meer onder ons zijn. Nabestaanden kunnen vervolgens een kaarsje voor hen aansteken.

Yarden Popkoor Puurzang enzo
Popkoor Puurzang enzo verzorgt de muziek.

Opgave en doorgeven van namen kan tot en met maandag 14 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010 480 33 44.
Toegang is gratis.
Ook mensen die geen lid zijn van Yarden zijn welkom, net als mensen die elders verzekerd zijn.
Meer informatie www.yarden.nl/vereniging/agenda.htm.

Steun rond feestdagen
Locatiemanager Rob Benningen: ‘De periode rond de feestdagen is voor mensen die een dierbare zijn verloren extra moeilijk. Het is de tijd van gezelligheid en bij elkaar komen. Dan wordt die lege plek aan tafel zo zichtbaar. Juist op die momenten willen wij mensen wat extra steun bieden. Door samen te komen en het gemis te delen, kun je een stapje verder komen in het verwerken van je verdriet.’
Crematorium Rotterdam ontvangt een half uur voor aanvang met een kopje koffie of thee. Na afloop kunnen bezoekers met elkaar napraten met een hapje en een drankje.’

Programma
19:00 uur Ontvangst met koffie en thee
19:30 uur Spreker en begeleiding pastor Rob Lijesen
Popkoor Puurzang enzo
Lichtjesceremonie en namen oplezen overledenen
21:30 uur Einde

Over Yarden
Met meer dan 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 900 medewerkers, 200 vrijwilligers, 76 uitvaartverzorgers, 41 uitvaartcentra, 24 crematoria, 26 franchisenemers en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.