Met de Uitvaart op Maat Verzekering biedt Yarden een verzekering die een heel leven past. Klanten zitten hierdoor niet vast aan hun uitvaartverzekering, maar kunnen hun verzekering gemakkelijk afkopen op basis van een eerlijke afkoopwaarderegeling.

Veranderende wensen
Serge Evers, directeur Yarden Uitvaartverzekeringen: ‘Klantonderzoek van Yarden in onder andere klantpanels toont aan dat er behoefte is aan flexibele verzekeringsproducten. Met de Uitvaart op Maat Verzekering spelen wij hierop in. Het verzekerde bedrag kan eenvoudig omhoog of omlaag worden bijgesteld. Bovendien kan de klant kiezen voor indexatie van het verzekerde kapitaal, zodat mensen verzekerd zijn én blijven van een goede uitvaart. Door het flexibele karakter van de verzekering blijft deze naadloos aansluiten op de veranderende uitvaartwensen. Yarden heeft daarnaast elke drie jaar contact met de klant om te zien of er aanpassingen nodig zijn.’

Zelf de looptijd bepalen
De Yarden Uitvaart op Maat Verzekering biedt een ruime keuze in de looptijd van de verzekering. Zo kan er gekozen worden voor looptijden van 10, 20 of 30 jaar of voor een looptijd tot het 65e of 85e jaar. Op deze manier is het mogelijk om zelf te bepalen hoe lang er premie wordt betaald. Als de looptijd is verstreken hoeft er geen premie meer te worden betaald, maar blijft men daarna wél gewoon verzekerd voor het verzekerde bedrag. Gezinnen met kinderen kunnen hen gratis meeverzekeren of een eigen verzekering voor het kind afsluiten.

Voordeel van de Yarden Vereniging
Consumenten die kiezen voor de Yarden Uitvaart op Maat Verzekering worden automatisch lid van de Yarden Vereniging. Naast de scherpe prijsstelling van de verzekering kunnen verzekerden ook nog eens gebruik maken van ledenvoordeel.

Over Yarden
Yarden is dé afscheidspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.

Yarden is één van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land. De vereniging telt bijna één miljoen leden en heeft geen winstoogmerk. Met 41 uitvaartcentra, 23 crematoria, 26 franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen in heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.