Dat zijn Crematorium Westgaarde, Crematorium Haarlemmermeer, Crematorium Hoorn, Crematorium Alphen aan den Rijn en Crematorium Zaanstad.

Elke doordeweekse avond is het mogelijk om tussen 19.30 en 21.30 een uitvaartdienst te houden die voldoet aan de wensen van de nabestaanden en de overledene, wanneer dat vooraf is vastgelegd. De nabestaanden staan vrij om de uitvaartdienst in te delen en zijn niet gebonden aan een bepaalde periode in de verschillende ruimtes. Voor Crematorium Almere Stad is de aanvangstijd 19.00 en de aanwezigen hebben vervolgens 90 minuten tot hun beschikking om naar eigen keuze gebruik te maken van de faciliteiten. Los van de vaste tijd en prijs is er voldoende ruimte voor eigen inbreng of andere bijzondere wensen. Voor een passende catering kan een keuze gemaakt worden uit een ruim assortiment.

Een avondplechtigheid geeft een uitvaartdienst nieuwe mogelijkheden. De nabestaanden kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om vooraf gezamenlijk te dineren. Daarnaast ondervindt men minder hinder van de dagelijkse hectiek en kan in alle rust afscheid worden genomen van de overledene. Ten aanzien van de as gelden dezelfde voorwaarden als bij de dagdiensten.

PC Hooft Uitvaartverzorging

PC Hooft Groep BV exploiteert Crematoria, Uitvaartcentra en Begraafplaatsen in de regio’s Noord- en Zuid-Holland, Flevoland en West-Friesland. Ruim 80 jaar verzorgt PC Hooft Uitvaartverzorging uitvaarten voor iedereen, ongeacht cultuur of geloofsovertuiging. Uitgangspunt daarbij is altijd ‘respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden’. PC Hooft Uitvaartverzorging biedt de uitvaart zoals men die voor ogen heeft. Dat kan met maximale persoonlijke begeleiding van onze uitvaartverzorgers. Ook is het mogelijk om online een uitvaart te regelen.
Voor meer informatie over de nieuwe avondplechtigheden kan telefonisch contact worden opgenomen met PC Hooft Uitvaartverzorging via 0800-5080 of via de website pc.nl