Joyce van Helden Yarden franchise In 2013 kwam Joyce voor het eerst in aanraking met de uitvaartbranche, als supervisor binnen het Yarden contactcentrum. In deze periode hield Joyce zich bezig met het contact tussen Yarden verzekering en haar leden. “Ik heb hierdoor niet alleen Yarden leren kennen als een zeer persoonlijke en prettige organisatie, maar begreep ook hoe belangrijk het is om een eigen invulling te geven aan een afscheid”, liet Joyce weten tijdens haar eerste gesprekken met Yarden Franchise.

Wensen inventariseren
Voor haar tijdelijke functie bij Yarden was Joyce werkzaam bij Golftime Travel. “In deze functie was ik bezig om golfvakanties samen te stellen voor onze klanten. Belangrijk hierbij is dat je de reis en het verblijf overeen moeten stemmen met de verwachting”. Belangrijk hierbij is dat je elkaar vertrouwd. Ook bij het organiseren van een uitvaart moet de dag van de uitvaart overeenkomen met de verwachtingen. “Ik realiseer me dat een goed afscheid nabestaanden verder kan helpen bij de verwerking van het verlies. Ik wil nabestaanden ondersteunen en adviseren in een afscheid, dat volledig is afgestemd op hun wensen en de wensen van de overledene.”

Franchise Yarden
Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg Huizen-Bussum-Naarden valt onder de franchiseformule van Yarden. “Ik ben blij dat ik me kan aansluiten bij een grote naam in de uitvaartbranche. Ik kan me concentreren op de zaken waarin ik goed ben en krijg ondersteuning waar ik dit nodig heb. Zo krijg ik onder andere vanuit Yarden Franchise ondersteuning op financieel gebied en heb ik veel collega-franchisenemers waarmee ik kan sparren. Het in gesprek gaan met mensen is wat ik al goed kan en ook tijdens mijn stage merk ik dat ik snel het vertrouwen krijg van nabestaanden, die nog maar net een dierbare zijn verloren. “Ik ben erg blij met Joyce. Ik heb haar leren kennen als een enthousiaste en vooral daadkrachtige vrouw. Daar heb ik veel vertrouwen in”, aldus Ben Buitelaar, Manager Franchise.“ Dat brengt het aantal Yarden franchisenemers al op 27 en we worden nog dagelijks gebeld door geïnteresseerden om als franchisenemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche.” Voor meer informatie, kijk op www.yarden-franchise.nl.

Regio
Yarden & Joyce van Helden Uitvaartzorg Huizen-Bussum-Naarden is actief in de plaatsen Naarden, Huizen en Bussum.

Ook starten?
Op donderdag 5 februari a.s. organiseert Yarden Franchise een kennismakingsevent in Crematorium Slingerbos te Ede. U kunt zich hiervoor nog aanmelden via onze website

Over Yarden
Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.