U bent ook welkom als u alleen een kopje thee of koffie wilt komen drinken na of voorafgaand aan een bezoek aan de tuinen van het crematorium.

In de middag is er in Andante Café een georganiseerde bijeenkomst voor ieder die dat wil. Deze wordt mogelijk gemaakt door een van de leden van het netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant. Het thema is iedere keer verschillend, maar heeft altijd te maken met de dood, sterven, verdriet en rouw. Na een inleiding of overdenking over het thema kunt u met anderen uw ervaringen delen. We vinden het fijn als u deelneemt aan deze gesprekken, maar het is ook goed als u alleen komt om te luisteren: niets moet in Andante Café.
Aan deelname aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Interactieve bijeenkomst over omgaan met verlies
“Dat kan ik me voorstellen…” Heidi van den Hout
Tijdens het leven zal iedereen met verlies te maken krijgen, overlijden, verlies van gezondheid, verlies van dromen, van werk…. Dat is moeilijk en kan veel verdriet en pijn met zich mee brengen. Tijdens deze interactieve bijeenkomst zal Heidi van den Hout kennis en ervaringen delen rondom het thema verlies.
Heidi: “Het is vooral belangrijk om stil te staan bij de beleving van je verlies; hoe is het voor jou en voor de mensen om je heen om met het verlies om te gaan. Erkenning en herkenning kunnen heel belangrijke thema’s hierin zijn.
Heidi geeft tijdens deze bijeenkomst speciale aandacht aan de omgeving, omdat soms verdriet te groot is om alleen te dragen.
Het gemis zal altijd blijven, maar meer weten over (het omgaan met) verlies kan een verschil maken in de kwaliteit van je leven.

Bijeenkomst op zondag 8 februari 2015 in Andante Café
Crematorium Tilburg en omstreken Karel Boddenweg 5, 5044 EL Tilburg
Max. 15 personen.
Aanvang bijeenkomst 13.30 uur (geen entreekosten, koffie en thee gratis).
Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 – 4686204

Zomaar binnenlopen, Andante café is open vanaf 10.00 uur.