Om het nadenken over deze keuzes toegankelijker te maken wordt op zaterdag 2 maart in Wijkgebouw De Spil aan de Molenkrite te Sneek een uitvaartbeurs gehouden. Belangstellenden zijn van 10.30 uur tot 16.30 uur van harte welkom op deze uitvaartbeurs, die gratis toegankelijk is.

De uitvaartbeurs wordt georganiseerd door Johan Reinsma van Abitio Uitvaartzorg te Sneek. Tijdens deze uitvaartbeurs zullen meer dan 30 standhouders zich presenteren, allemaal vanuit hun eigen expertise in de uitvaartwereld. De uitvaartbeurs zal worden geopend door wethouder Gea Akkerman van de gemeente Súdwest-Fryslân.

Het wordt een zeer toegankelijke beurs voor iedereen. Mensen krijgen de gelegenheid om tijdens deze beurs na te denken over het levenseinde. Wat willen we na onze dood met onze eigen uitvaartplechtigheid? Er is tegenwoordig zoveel mogelijk om een uitvaart een zeer persoonlijke invulling te geven. Een bezoek aan de uitvaartbeurs geeft mensen de mogelijkheid om alvast kennis te maken met veel van deze mogelijkheden, voordat het moment van overlijden aanbreekt.

Het aanbod aan standhouders bestaat uit bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in en rondom de uitvaartbranche. Denk hierbij aan leveranciers van kisten, grafmonumenten en rouwkaarten, maar bijvoorbeeld ook de notaris, de bank en andere dienstverlenende bedrijven. Ook zal er muziek tijdens de beurs te horen zijn. Op de stand van Abitio Uitvaartzorg bestaat de mogelijkheid om cd's met uitvaartmuziek te kopen en kan men uitgebreid geïnformeerd worden over de voorregeling van een uitvaart of een afspraak maken voor een offerte gesprek..

Voor verder informatie kunt u kijken op: www.uitvaartbeurs-sneek.nl